Siapa Kami


Selamat Datang ke Blog kami !

Kami Adalah Jurulatih Khas Kesegaran dan Kebugaran (Personal Wellness Coach), misi kami adalah " Mendidik, Membantu , Menyokong Perubahan tabiat, gaya hidup dan pemakanan yang sihat seluruh masyarakat"

Tugas Kami adalah bagi memberikan pendedahan mengenai kepentingan nutrisi berdasarkan konsep khas Nutrisi Selular(Cellular Nutrition) , Cara pemakanan sihat dan gaya hidup yang sihat.Assalamualaikum w.b.t
Salam sejahtera Malaysia, Indonesia, Singapore, Brunei dan Thailand.

Mahu membuat sesuatu perubahan dalam diri anda ?

Berminat untuk menjaga kesihatan dan pengurusan berat badan ?

TAHUKAH APA ITU MINUMAN NUTRISI SELULAR ?

Nutrisi selular tiada pada produk lain.

InsyaALLAH dengan amalan minuman NUTRISI SELULAR 123 yg baik dan konsisten mampu mengembalikan kesihatan dan pengurusan berat badan yg baik. InsyaALLAH... InsyaALLAH kami akan menerangkan bagaimana NUTRISI ni mampu memberi badan kita sihat tanpa ubat-ubatan dan suntikan.

NILAI NUTRISI 1 2 3 :

1.    55 + Zat Nutrisi & Asid Amino dari buah, tumbuhan dan herba Botanikal
2.    Cepat dan sedap ; 5 perisa lazat
3.    Kenyang, segar dan bertenaga seharian
4.    Bersihkan usus dan tingkat penyerapan zat/nutrient dari makanan
5.    Galak pertumbuhan sel-sel baru
6.    Cegah /pulih penyakit-penyakit gaya hidup (lifestyle diseases)
7.    180 + kcal – rendah kalori dan tinggi nutrisi

SANGAT BAIK UNTUK :
  • Pemulihan kesihatan (darah tinggi, kencing manis, luka disbbkan kencing manis, strok, gaut, alahan, sakit lutut, resdung, migraine, hormon tidak stabil, sembelit, asma, jerawat, masalah wanita, masalah lelaki , perokok tegar dan sebagainya)
  • Detoksifikasi (Pembuangan toksin dalam badan)
  • Pengurusan berat badan (Turun/Jaga/Naik Berat badan) diet yang sihat.

SANGAT SESUAI UNTUK :

ibu mengandung, ibu dlm pantang, anak baru lahir (1 hari keatas), org sakit, org tua, gemuk nak turun berat badan, kurus nak naik berat badan, utk kecergasan dan sebagainya.

NUTRISI ini bukan ubat, sangat sesuai untuk seisi keluarga, bertenaga,  HALAL oleh IFANCA, 30 tahun beroperasi, berjuta-juta testimoni berjaya sihat. Kajian NUTRISI  ini terdiri daripada pakar DR NUTRISI yang terbaik didunia.

CERITA KAMI :

Kami baru saja guna 6 bulan (bulan 6/2010 kami ambil NUTRISI 1 2 3)

Sebelum, saya (Hafiz) punyai masalah sakit darah tinggi, resdung, migraine teruk, sakit lutut, kulit berminyak dan masalah perut buncit – Alhamdulillah minum secara konsisten dan amalan semua masalah kesihatan tiada dan perut buncit tiada tapi bonus berat badan turun dari 77kg - - > 64kg. Alhamdulillah..dan skarang hanya maintain utk kesihatan..

Sebelum, Isteri (Shima) punyai masalah hormone tak stabil, darah tinggi,sembelit , migraine, sakit lutut, perut mengeleber, sakit tumit, cepat letih, emosi tinggi – Alhamdulillah juga minum secara konsisten dan amalan semua masalah kesihatan tiada dan bonus berat badan turun dari 72kg - - > 62kg. Alhamdulillah..masih lagi dalam proses nak turunkan berat badan dan kesihatan.

Anak kami berumur 3 dan 1 ½ pun kami berikan NUTRISI ni..supaya mereka mempunyai ketahanan badan yang baik utk melawan penyakit (deman, batuk, selsema, penyakit kulit). Apa pun Alhamdullillah..anak-anak kami skarang dah tak pergi KLINIK. Tak perlu lagi makan ubat-ubatan yang membahayakan kesihatan dan organ dalaman. Alhamdulillah.

NUTRISI ni mampu memberikan kita tenaga yang amat luar biasa,bangun tidur yg amat segar, tak mengantuk disiang hari, senang tidur . Alhamdulillah.

InsyaALLAH kami akan bantu anda seperti kami.
Walaupun jauh beribu batu..InsyaALLAH kami akan tetap membantu..InsyaALLAH..

Hargailah kesihatan kita sekarang untuk masa depan anak-anak dan keluarga. Wang, harta boleh dicari tetapi kesihatan diri ?

Ramai Doktor-doktor MALAYSIA mengesyorkan HERBALIFE adalah yang terbaik untuk badan kita.

Terima kasih.
Anda berminat dan Serius?
Kami akan menelefon anda.
(Sila isikan borang dibawah)
 
foxyform.com