Peluang Bisness

 Apa Yang Tersedia Untuk Anda Melalui Herbalife?

healthy2.jpgAnda boleh mencapai dan mengekalkan berat badan, kesihatan dan penampilan yang anda inginkan. Seperti mana ianya telah berjaya dicapai oleh 50 juta pelanggan lain di seluruh dunia sejak 30 tahun lalu.

Anda boleh meraih pendapatan tambahan setiap bulan dengan sistem perniagaan Pemasaran Jaringan (Network Marketing) yang unik dan stabil. Sistem sokongan untuk pengedar yang mantap secara online dan offline, keuntungan runcit yang tinggi sehingga 50% dan produk yang mudah dijual merupakan kunci kepada kejayaan kewangan anda.

Anda boleh memilih untuk bekerja dari rumah atau pejabat dengan masa yang fleksibel mengikut apa yang sesuai untuk anda.
globus.jpgAnda boleh menjalankan perniagaan dan menjual di mana-mana 74 negara yang terdapat operasi Herbalife. Sistem pembayaran adalah berpusat di Amerika Syarikat dan mempunyai pengurusan cekap dan selamat.
ringgit.jpg

Merupakan salah satu peluang perniagaan paling mudah dan amat menguntungkan di dunia. Ini dilihat daripada jumlah pengedar yang menjangkau 1.5 juta orang di seluruh dunia pada masa ini dan jumlah multi jutawan yang terhasil melalui Herbalife.

Anda berada pada masa yang tepat untuk mengambil peluang daripada kehadiran Herbalife ke Malaysia yang agak baru iaitu bermula tahun 2005.


Selepas lima tahun beroperasi di Malaysia, kekukuhan syarikat mula dirasai terutama sistem sokongan yang sangat mantap dengan aktiviti mingguan dan bulanan yang berterusan.

familyfour.jpgJuga penambahan testimoni daripada pengguna yang berpuas hati yang merupakan aset promosi utama produk Herbalife.
Jika anda berminat untuk menjalankan perniagaan Herbalife, sekarang adalah masa yang paling sesuai.
Anda Ingin menjanakan pendapatan dengan 
membantu rakyat untuk sihat ?
(Sila isikan borang dibawah)
foxyform.com